torsdag 1 maj 2008

Gullvivorna blommar och vi är sjuka...

...mest hela tiden. Just nu är det jag som går omkring med 39 graders feber och är helt igengrodd i hela huvet...med jag är ju ialla fall varm och go ;-)!

Jens och Zack hade feber hela förra veckan så då blev det inte mycket gjort...men... eftersom jag inte är någon hejare på att blogga...så har det ju ändå hänt lite sen sist!!

Hallen är färdigpanelad med alla viklar och vrår. Vedspisen är på plats - inmurad men ej putsad ännu och Jens är i full gång med köket. Golv och väggskåp är klara ( de som ska sitta vid spis och diskbänk ), nu är det bara vitrindelen vid skafferiet kvar !! och så luckorna förståss :=). Idag har jag slipat spackel på gästtoan och tapet och klinkers till den är beställd.

Mäklaren har varit och tittat på vårt hus på söder, och vi har lagt lite tid på att ordna i trädgården och även inne - så att vi kan få det sålt snart.

Tyvärr hittar jag inte sladden till kameran så jag kan inte lägga ut all fina bilder som vi har tagit idag...men vem vet...jag kanske bloggar fler gånger den här helgen.!

Kramar Sanna