tisdag 17 augusti 2010

Lite loppis & antikt!

Hej, idag ska ni få se lite fina grejjer som har fått flytta in hos oss...En gammal järnsäng blev min på auktionen i början på juli...har fått sin plats på glasverandan...men eftersomverandan ska målas är det inte dags att   "pynta än" men ännu en orsak till att få verandan målad ;-)

Den här fina pidestalen hittade jag på antik och loppisrunda...

...och mitt jättefina bokskåp i nyrenässans fyndade jag på blocket! Det har fått ta plats i "vita rummet" så länge... tanken är nog att det får flytta in i biblioteket när det blir klart. Skulle inte tacka nej till ytterligare ett eller två bokskåp i samma stil...men det är ingen brådska...det lär inte hända att biblioteket blir klart i ett nafs ;-) (Kolla in klossen under ena foten...det lutar ganska rejält i vårt hus)
Längtar efter att få göra klart någonstans...och pynta...men renoveringen tar ALL tid, förrutom barnungarna, mat, tvätt och allt annat som ska funka. Tur att man är inställd på detta annars skulle vem som helst bryta ihop.

Ha det bra alla!
Kram Sanna

2 kommentarer:

Sofie sa...

Hej Sanna!

Ååh vad roligt med nya inlägg från dig. Ni är ju så duktiga!! Jättekul att se allt som har hänt sen sist.

Kram Sofie

Lantliv i Norregård sa...

Hej Vännen!
Vad kul med hela tre inlägg från Dig! Jag är HELT slut de har varit här nu! Igår kväll fotade de utsidan och uterummet och hela dagen idag insidan..... Det blir två reportage ett från uterummet och ett om Norregård!!! Så kul och inspirerande att se dom jobba! Jag ska berätta massor nästa gång vi ses!

Kramar Malin