söndag 23 januari 2011

God fortsättning!!

Här kommer en liten hälsning från Lindwallska gården!
 Vinter och massor av snö på vår lilla sjö :-)
 Dröjer ett tag innan barnen kan slänga sig i tarzangungan igen... Har det hänt nå`t då? Jadå, även om frun i huset har slappat med bloggandet...

 Jens är färdig med alla luckorna till köket och i veckan har de sista målats för hand tre gånger på varje sida.
 Det blir såå fint med handmålade köksluckor - känns lite lyxigt liksom - fast det är det absolut billigaste om man kan göra det själv ...annars kostar det ju massor.
 Trappuppgången har fått en fin övergång från pärlspont till målade väggar - blev riktigt bra, Jens är ju så noga så det kan inte annat bli :-)
 En lite bredare list nedtill, slät yta emellan och en lite smäckrare list upptill.
 Hittade en jätteful oljemålning på Myrorna i Örebro, men kolla in vilken fin ram... har målat den SVART - såklart. I spegeln syns ett rörigt söndagstvrum med en slappande Rebecca i. Det verkar som om det finns både godis och annat kvar sedan i gårkväll :-). Kolla våra gamla fjärilar som har fått kommit upp ur flyttlådan.
 Njuter av tulpaner och ranunkler - såå härligt nu när solen tittar fram.
 Jens har gjort färdigt lådorna i det platsbygda köksskåpet också. Jag köpte finfina lådskenor så att det är lätt och fint att öppna dem, dessutom är de självstängande oxå...ingen hejd på nymodigheterna.
Så här fint blidde det framifrån! Mycket grejjer blir det i skåpen...

Avslutar med morfar Bertils gamla fågelhus, dags för en renovering även där :-)
Ha det gott! Kramar från oss.

2 kommentarer:

Ullen sa...

Hej på Er! Såååå fint köksskåpet har blivit!!! Jag som letar som en besatt överallt efter ett vitrinskåp, kanske Jens helt enkelt kan göra ett till mig?? Han har väl ändå inget annat för sig??
Ha det bra! Kram Ullen

Östervik9 sa...

Vilket underbart skåp, tänk vad lite färg kan göra:)
/Camilla