onsdag 24 mars 2010

Färdigtapetserat hos Zacce!

Äntligen kan man börja "pynta" i Zacces rum... nu är skalet klart!!
Vi ska bara måla om en gammal skrivbyrå till honom ... den ska inte bli vit ;-) utan mahognybrun som mycket annat i hans rum.
Har målat de gamla IKEA-prylarna i mahogny och bytt knoppar ... blev riktigt bra tycker jag.

Här har äntligen överkast och kuddar från Greengate fått komma fram i ljuset - aporna är från Lisbeth Dahl ... sååå söta. Nallen fick Zacce av papsen när han föddes.

Vi har lattjat rejält med tapeterna här inne, inga hela fondväggar ... men stjärnora och ränder ... här och där från Sandbergs. Mattan är specialdbeställd i storlek 4x3m och täcker nästan hela golvet. Ska bli kul att fylla hyllorna och få ordning och reda ;-)

Sovhörnan är inte klar ännu...men det kommer efter hand...På skylten står det " det finns inga monster" - den var så fin.

Nu har vi börjat tapetsera och göra det sista rycket i "vita rummet" - det ska bli beiget med Cole & Sons tapet "Rococo".

Så här mönstrat blir det...jag är supernöjd...tapeten är kanonbra att tapetsera med... skönt i gamla hus där det inte finns en rät vinkel ;-)

Näpp...dags att hjälpa Jens med sista väggen - sen är det klart!!! OOps om inte jag har helt fel så kommer tranan inatt också - måste fixa lite gotter till barnens strumpor. Värmländska som jag är så glömmer jag detta VARJE år - inte kom det nån trana till mig inte... men i år kommer tranan även till Bondessonbarnen ;-)
Ha det gott!! Kram Sanna