lördag 12 januari 2008

Läckage i Köket

Hej igen!

I måndags spolade Jens och Göte ur värmesystemet och på onsdagen upptäckte de att radiatorn i köket hade läckt lite. När de skulle ta bort elementet för att laga det så sprutade det vatten ut i köket. När jag och barnen kom på kvällen hade det precis hänt och Göte ordnade (klurig som han är) med ett finger på en skinnarbetshandske som propp i hålet!! Gick jättebra!! Det hade blivit stopp i en slang som de använde till att tömma systemet med - så kan det gå.
Problemet är åtgärdat och vattnet i köket är upptorkat så nu skall vi passa på att sätta panel bakom elementet innan vi sätter dit det igen! Det finns inget ont som inte har något gott med sig:)

Tisdagen var vilodag i Lindwallska gården och torsdag - fredag har vi fortsatt med gipsning av väggar i sovrummet samt satt in en garderobsdörr i samma rum. Känns riktigt bra! Nu är det bara panel till taket, spackla, slipa, måla tak och tapetsera kvar där. Javisst -ja, det kanske skall dit ett golv och lite lister också - och dom kanske skall målas lite också. Men man måste ju va lite positiv - känns snart klart!

Återkommer senare i helgen med mer inf0 - ha det bra!
Sanna

Inga kommentarer: